Tak for at tage så godt imod os!

Tak for at tage så godt imod os!

I SHABES har vi armene oppe. Det har vi fordi, vores vision om verdens bedste shapewear er blevet taget godt i mod. Vi crowdfundede og det gik faktisk så godt, at vi nåede målet på seks dage men mere om det længere nede.
Denne blog er skrevet til alle jer, der hjalp os godt fra start. Tusind tak!

Så hvad nu?

Hvis man spørger os, er svaret ligetil. Da SHABES vokser hurtigere end først forventet, har vi sat gang i nye tiltag, der skal imødekomme standarden for et førende dansk brand i branchen.

Nyt visuelt udtryk

I samarbejde med dygtige grafiske designere, Magnify og ’content creators’ fra 96studiocreation, har vi brugt lang tid på at udarbejde et nyt univers, der skal inkludere gæsterne på vores webshop.

Shapewear kan meget mere, end hvad branchen på nuværende tidspunkt giver udtryk for, og det er på tide at vise det!

Oplev hvordan shapewear fra SHABES kan give et boost til hverdagen uanset størrelse, alder eller outfit.

Vores nye visuelle designs gælder alt fra e-mails, sociale medier, fysiske og online markedsføring og selvfølgelig vores webshop.

Vi glæder os helt vildt til at åbne dørene til en revolutionering af branchen den 1. maj!

Dag til dag-levering er lige om hjørnet

Som de fleste af jer, der har læst vores tidligere blogs, ved, startede SHABES med at lancere en crowdfunding. Vores indledende fase er gået rigtig godt, og det gælder selvfølgelig også vores kampagne på Indiegogo, som kickstartede det hele.

Kort fortalt fungerer crowdfunding ved, at man kan vise sin tro på et projekt ved at forudbestille de produkter, der udbydes og derved sikre crowdfunderen en god start!

Det betyder til gengæld også, at man ikke modtager sine produkter lige med det samme. Oftest bliver produkterne først sat i produktion når kampagnen udløber, hvilket betyder, at der kan gå nogle måneder.

Takket være alle jer som støttede os på Indiegogo og alle jer, der efterfølgende har købt vores produkter her på vores hjemmeside, nåede vi vores crowdfunding mål på blot 6 ud af 31 dage, hvilket er helt unikt.

Det betyder, at vi kan sætte gang i produktionen tidligere end forventet. Det har vi naturligvis gjort, og vi starter op med dag til dag-leveringer allerede fra maj og ikke juli som først antaget.

Fokus på flere bæredygtige tiltag

Som i ved, er SHABES first movers på bæredygtighed i vores branche. Noget der kræver flere innovative tiltag og fuld opmærksomhed, da markedet konstant udvikler sig i form af nye materialer og produktionsmetoder.

Vi forstår vigtigheden af at kunne købe produkter af høj kvalitet med grøn samvittighed. Derfor tillægger vi også stor værdi til denne opmærksomhed. For vi har en drøm om at stå i spidsen for verdens bedste shapewear, og vi har et ligeså stort ønske om at gøre det 100% bæredygtigt.

 

Så tusind tak!