VI VIL DANNE FUNDAMENTET FOR DIN GARDEROBE

HISTORIEN OM SHABES

… begyndte med en søgen efter shapewear, der indeholdt hele pakken. Når vi fandt komfort, manglede effekt. Fandt man begge dele, manglede de grønne garantier og prisen var urimelig.

SHABES er et dansk brand med en klar mission: Vi vil være de bedste til at formgive kvindekroppen med komfortabelt og smukt shapewear lavet af de bedste og mest innovative materialer i fashion branchen. Derfor har vi gentænkt shapewear i dansk design og miljøvenlig europæisk produktion og samlet funktionalitet, komfort og bæredygtighed under ét dansk brand med hjerte i Aarhus.

ALDRIG HAR DET VÆRET SÅ BEHAGELIGT AT BOOSTE DIT OUTFIT MED SHAPEWEAR

Vores DNA består af en vision om et dansk shapewear brand, der gør op med den endeløse søgen efter godt shapewear der passer netop din kropstype. Vi har brugt to år på at designe og konstruere det perfekte shapewear til en pris, hvor alle kan være med. Du vil kunne mærke forskellen så snart, du prøver vores produkt.

STARTEN PÅ ET NYT BRAND

Dårlig pasform, middelmådig effekt, høje priser og mangel på bæredygtighed. Det var problemer, som vi, veninder og kvindelige kolleger stødte ind i, når der skulle shoppes shapewear, og blev starten på rejsen, der skabte det perfekte shapewear. Vi designer alt i Danmark, producerer bæredygtigt på vores fabrik i Polen og sender ud til kvinder i hele verden.


MØD VORES LEAD DESIGNER NINA

Ninas 15 år i netop denne branche, har gjort hende til ekspert i bl.a. materiale-sourcing og designprocesser, så vi blev næsten religiøse, da vi krydsede Ninas vej, og da hun sagde ja til at blive en del af holdet.


KÆRLIGHED TIL BÅDE KLODE OG KROP

Vi arbejder målrettet på at gøre vores materialer, produktion og logistik så klimaneutral og bæredygtig som muligt. Vi tager skarpt afstand til greenwashing og fortæller i stedet åbent og ærligt om vores initiativer og mål.

KOM MED INDENFOR

Vi går ind for gennemsigtighed og opdaterer løbende vores blog, der tager dig med bag kulissen og helt ind i hjertet af SHABES. I designstudiet. Hos leverandørerne. På fabrikken. Vi er relativt nye på markedet, og den er derfor ikke propfyldt endnu. Men det arbejder vi på!